Over 90% af din fremgang vil blive dikteret af din reference samle.

Din henvisning indsamling er karakteriseret som den almindelige befolkning, med hvem du først genkende og partner oftere end ikke. Du ligner en kamæleon i, at du fortolkning af bestemmelserne, praksis, kvaliteter og overbevisning den almindelige befolkning, med hvem du relaterer oftere end ikke.

På off chance for, at du har brug for at være en effektiv individ, forbinde med konstruktive, frugtbare individer.

Slut med personer, der er idealistisk og optimistisk og har mål og skubber videre i deres liv

I mellemtiden gør spor i en modsat retning fra antagonistiske, grundlæggende, klynker individer. I tilfælde af at du har brug for at flyve med falke, kan du ikke holde på skrabe med kalkuner.

Du vil også se, at den største del af dine spørgsmål i livet, arbejde og erhvervslivet vil komme senere af jer gå i forkerte associationer til de forkerte personer.

Din realisering i livet vil blive kontrolleret af karakteren af ​​de forbindelser, som du opretter i dit eget og forretningsmæssige øvelser. Jo flere personer, du kender og som kender dig decideret, jo mere effektiv vil du være, og den hurtigere du vil skubbe fremad.

Ved for alle henseender hver afgørende øjeblik i dit liv, er nogen resterende der enten hjælpe dig eller modarbejde dig.

Uafhængige moguler arrangere konstant.

De slutte sig til deres industri og udveksle tilhørsforhold. De går til hvert møde og få inkluderet med øvelser. De gøre sig bekendt med enkeltpersoner i erhvervslivet og sociale sammenhænge. De besvimer deres visitkort, og de fortæller individer, hvad de gør.

De har et sted med Mastermind grupper, Investment Grupper og Inner Circle grupper. De er hele tiden systemadministration og deling forretnings- og venture tanker.

En af de bedste teknikker til alle er at demonstrere en ærlig at godhed begejstring for alle, du møder, uanset om det være socialt eller gennem business. Være virkelig fascineret af deres forretning, få deres visitkort og tilbyde at sende henvisninger du kan gå over, som du mener kunne være potentielle kunder til dem.

På det tidspunkt, så hurtigt som muligt, kontrollere, om du ikke kan sende nogle forretninger deres vej.

Være en munter udbyder ~ pålideligt tilbyde et incitament til at alle, du mødes med noget ønske om at modtage noget tilbage som følge heraf.

Løbende søge efter metoder til at sætte ind, før du begynde at overveje metoder til at tage ud. Den absolut bedste metode til at netværke og konstruere dine forbindelser er til stadighed søge efter metoder til at hjælpe andre mennesker til at opnå deres egne mål.

Her er den regere: jo mere du giver af dig selv uden ønske om at give tilbage, jo flere belønninger vil vende tilbage til dig fra de mest forbløffende kilder.

Save